Budapest Breakfast Tour – második állomás: Liberté

Múlthéten újra elindultunk a barátnőmmel, hogy teljesítsük a Breakslow kihívását. A Breakfast tour második állomásaként a Libertébe látogattunk el. Ahogy azt már az első állomásról szóló bejegyzésemben is említettem, elsősorban azokkal a helyekkel kezdjük a túrát, ahol eddig még nem jártunk. A Liberté is pont egy ilyen hely volt! Már régóta szemezgettem vele, de még egyszer se jutottam el, de ez szerdán végre megtört, és mondanom sem kell: nem csalódtam! Igazi francia stílus, ilyen gyönyörű reggelizőhelyen még sosem jártam!

hhh

A Szabadság tér közelében található a kávéház, ahol a reggeli mellett még ebédelni és vacsorázni is van lehetőségetek. Tágas hely, ám szerda reggel 10 körül viszonylag kevesen voltak. A berendezés tényleg gyönyörű, már csak azért is megéri ellátogatni ide! Na jó, azért a reggelijük se semmi!

img_3497

Egy avokádó toastot rendeltünk buggyantott tojással és egy french toastot fahéjas tejszínhabbal, erdei gyümölcsraguval, illetve egy cappuccinot és egy chai lattet. Amikor az itallapon megláttam, hogy van chai latte, nagyon megörültem neki, mert imádom, de ebben sajnos csalódnom kellett, mert túl fűszeres volt. Az ételek viszont isteniek voltak, ezt bizonyítja az is, hogy életem eddigi legfinomabb french toastját itt ettem. Férfiaknak kevés lenne ez az adag, de mi lányok pont jól laktunk vele. A honlapjukon megtaláljátok az étlapjukat, de a reggeli ajánlatukról én is készítettem Nektek egy képet.

img_3491

Ami az árakat illeti, egyáltalán nem olcsó hely, de legalább egyszer megéri elmenni! A kiszolgálás kedves volt, és a rendelésünket is hamar megkaptuk. A fizetésnél számítsatok rá, hogy 12% szervízdíjat számítanak fel.

Ha tetszenek a bejegyzéseim, és nem szeretnél lemaradni a BreakfastTour következő állomásairól szóló beszámolóimról sem, megtalálsz a Facebookon és az Instagramon is, ahol rendszeresen frissítek!

img_3502

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.