Budapest Breakfast Tour – hetedik állomás: Zoska

Reggeli túránk következő, hetedik állomása a Zoska Reggeliző Kávézó volt. Nem volt új számunkra ez a hely, hiszen közel van a Corvinushoz (az Astoriánál található), így többször reggeliztünk már náluk ezelőtt is, ráadásul ez a barátom kedvenc reggelizőhelye!

fullsizerender2

Ez az a hely, ahol sokszor csak a szerencsénken múlik, hogy le tudunk-e rögtön ülni, mivel általában mindig teltház van, folyamatos a pörgés, amint elmegy valaki, mások már ülnek is le a helyére.
A barátnőm mindig azt mondja, hogy úgy néz ki a Zoska, mint egy jókora babaház. És tényleg! Még egy cuki kis galériája is van, az ablakban a műfüvön pedig akár “piknikezhetünk” is. Tavasztól őszig van egy piciny teraszuk is, ami azért is előnyös, mert sokszor “kajaszag” van náluk, ami elég zavaró.
Az étlapjukról már sok mindent kóstoltunk, ezúttal a barátnőm egy mártogatós tálat rendelt, amihez a napi ajánlat szerint 3 krém is volt, amik közül a padlizsánkrém ízlett neki a legjobban, én pedig egy jókora adag bundáskenyeret választottam tejföllel és zöldségekkel. Nagyon laktató és finom volt mindkettő. Korábban kóstoltuk már az amerikai palacsintájukat, zabkásájukat és a szendvicseiket is, amik szintén nagyon finomak voltak, bár véleményem szerint az utóbbi egy picit több salátát is megkívánna köretként.
A kávé kínálatukban a személyes kedvencem a vaníliás latte és a chai latte.

fullsizerender

Ez a reggelizőhely szerintem a legolcsóbb árkategóriájú, ahol eddig jártam. Finom ételekkel, kedves és gyors kiszolgálással várnak, ráadásul náluk egész nap reggelizhettek, reggel 7től este 7ig, de tartsátok szem előtt, hogy vasárnaponként zárva vannak.

Ha tetszenek a bejegyzéseim, és nem szeretnél lemaradni a BreakfastTour következő állomásairól szóló beszámolóimról sem, megtalálsz a Facebookon és az Instagramon is, ahol rendszeresen frissítek!

fullsizerender1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.